Cautare

4516 de rezultate pentru "informatii spital fagaras" (5.11 secunde)
Victima de la spital a fost indrumata la domiciliu. ... Victima de la spital a fost indrumata la domiciliu. ... Victima de la spital a fost indrumata la domiciliu.
Victima a fost tranpostata la spital unde a ramas internata si unde a fost identificata in persoana lui S. ... Victima a ramas internata la spital. ... Victima de la spital a fost indrumata la domiciliu.
Georgeta de 64 de ani din Bucuresti, pasagera in autoturismul marca Dacia Logan, care a ramas internata la spital. ... Ion, care de la spital a fost indrumat la domiciliu si ranirea grava a conducatorului auto D. ... Victima a ramas internata la spital.
Nicolae, care a ramas internat la spital - ranirea grava a lui D. Maria de 22 de ani din Bucuresti, ocupanta loc dreapta fata in autoturismul marca Mercedes Benz, care a ramas internata la spital - ranirea usoara a lui T.
Victima de la spital a fost indrumata la domiciliu. ... Maria, ranita grav, a ramas internata la spital. ... Victima de la spital a fost indrumat la domiciliu.
Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului moto, care a ramas internat la spital si ranirea usoara a pasagerei de pe motocicleta, N. Mihaela de 43 ani, din Calarasi, care de la spital, a fost indrumata la domiciliu.
In urma accidentului, politistul a fost transportat la spital, fiind indrumat la domiciliu. ... In urma accidentului minorul a ramas internat la spital. ... In urma accidentului minorul a ramas internat la spital.
Din accident a rezultat ranirea conducatorului motocicletei, care a ramas internat la spital si avarierea celor trei vehicule. ... RAZVAN, care de la spital a fost indrumat la domiciliu. ... ELVIS de 19 ani din Bucuresti, ocupant motociclu, care de la spital a fost indrumat la domiciliu.
Petra a ramas internata la spital. ... Anca de 38 de ani, din Bucuresti, pasager pe locul din dreapta fata in autoturismul Renault, care a ramas internata la spital si ranirea usoara a celor doua conducatoare auto care, de la spital, au fost indrumate la domiciliu.
Marinela, care, de la spital, a fost indrumata la domiciliu. ... Andreea si a unei minore de 2 ani, pasagera in autoturismul Mercedes, care, de la spital, au fost indrumate la domiciliu. ... Din accident a rezultat ranirea grava a pietonului care a ramas internat la spital.
Fetita a ajuns la spital cu un picior rupt.Accidentul a avut loc pe o strada din Drobeta Turnu Severin, in jurul pranzului.
Soferul care a provocat carnagiul de pe Soseaua Chitilei a murit la spital. ... Amandoi au pierit, in timp ce baiatul lor, in varsta de 4 ani, a fost transportat in stare grava la spital.
MM l-a ironizat pe Dan Petrescu, care a spus ca Susic a fost eliminat prea usor, si l-a invitat la spital pentru a vedea accidentarea lui Darius Olaru. "Avem un jucator la spital.
Natalia Tanase a venit la targ cu icoane pe sticla traditionala, din Scheii Brasovului, Fagaras, Maica Domnului, Sfanta Treime, Sfantul Gheorghe, cu 200 ron 400 ron, 500 ron, brose pictate cu soricei, lupi, pisici, oite, soricei, la 15 ron.
In anul 2002, SC PRODONA SRL avea instituita ipoteca de gradul 1 pe aceasta dala pietonala in favoarea SC NITRAMONIA Fagaras.
FARCAS) Pe latura sudica a Muntilor Fagaras, cei mai inalti din Carpatii Romanesti, pe raul Arges, se afla barajul VIDRARU, de 166 metri inaltime.
In mai 1919, regele Ferdinand si regina Maria au intreprins un lung turneu in Transilvania, oprindu-se la Brasov, Fagaras, Sibiu, Blaj, Alba Iulia, Brad, Tebea, Campeni, Turda, Cluj, Bistrita, Careii Mari, Baia Mare, Oradea.
Vicepresedinte (si din cate se pare, adevaratul lider) al partidului si responsabil pe zona Dobrogea este Mihai Barbuliceanu, fost sef al Corpului de Control din guvernarea lui Mircea Ciumara, fost director executiv al Nitramonia Fagaras si asociat de unii anumitor servicii secrete.
In perioada imediat urmatoare, AVAS urmeaza sa lanseze la privatizare trei societati la care statul este actionar minoritar: Aerostar Bacau, Transilvania Constructii Cluj-Napoca si Mercur Fagaras.
Urmatoarele locuri sunt ocupate de Transport Prestari Servicii cu Utilaje Terasiere Rovinari (567,3 miliarde de lei), Vitivinicola Basarab (555,3 miliarde de lei), Nitramonia Fagaras (541,2 miliarde de lei) si Sidermet Calan (466,9 miliarde de lei).
google-analytics.com